Chat with us, powered by LiveChat
0800-nummer specialist 0800 nummers

0800 nummer specialist | full service

Wij zijn de specialist van Nederland voor uw 0800 nummer ingang. We onderscheiden ons omdat wij onze focus hebben op het realiseren van uw klantcontacten. Wij kijken verder dan alleen naar uw 0800-nummer. Wij kijken naar uw gehele 0800 nummer dienstverlening.

Onze senior specialisten hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van inkomend klantcontact. Onze jarenlange ervaring delen wij graag met u. De ervaring op gebied van 0800 nummer schakeling maar ook op het gebied van de beantwoording van deze gesprekken. We leveren full service. Een 0800 nummer aanvragen, activeren en meetbaar optimaliseren. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, service en gemak. Contact ons en merk direct het verschil.

1-Al meer dan 20 jaar ervaring met cloud oplossingen

De term cloud is momenteel erg actueel. Een 0800 nummer is echter de oudste cloud telefoniedienst die er bestaat. De schakeling van uw 0800 nummer, de faciliteiten en de online rapportage en beheer worden ook als clouddienst afgenomen zonder dat er een aanpassing nodig is van uw telefooncentrale. Onze specialisten helpen uw graag zodat u uw 0800 nummer effectief inzet. Waarom zelf doen als u het voor hetzelfde geld door de specialisten van ContactOns kan laten doen. Wij doen al jaren zaken met verschillende telecom leveranciers. Wij beschikken over de kennis, de expertise en de contacten met leveranciers van klantcontact diensten die daarvoor nodig zijn. Hierdoor hebben wij altijd de oplossing die het beste bij uw past tegen de beste prijs.

2-Niet alleen uw 0800-nummer

We kijken ook verder dan alleen het 0800 nummer. Het is ook mogelijk om uw telefooncentrale (eventueel met callcenter functionaliteiten) als dienst af te nemen uit de cloud. Door integratie van vaste en mobiele telefonie ontstaan nieuwe mogelijkheden om uw telefonische bereikbaarheid te optimaliseren en diensten alleen af te nemen wanneer u het echt nodig heeft.

3-Breder dan alleen telefonie

We kijken ook verder dan alleen telefonie. We bieden ook meetbare online klantcontactoplossingen, zoals website, chat en slimme contact mogelijkheden. vanzelfsprekend ook vanuit de cloud. Wij helpen u graag om uw vindbaarheid op internet te verbeteren, de aanwezigheid bij uw mobiele doelgroep te vergroten, de bereikbaarheid van uw organisatie te optimaliseren en te besparen op uw kosten per contact. Wij bieden meetbare oplossingen om in contact te komen, te zijn en te blijven. Wij besparen  ook graag  op uw tijd en daarom nemen we u veel uit handen. Waarom zelf doen als u het voor hetzelfde geld door een specialist kan laten doen? Email ons: contactons@0800nummerspecialist.nl

Bent u op zoek naar advies op maat?

Maak kennis met één van onze specialisten. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden om te stimuleren dat er effectief contact wordt opgenomen met uw bedrijf. Gedurende de samenwerking met ContactOns kunt u rekenen op een team van ervaren en gedreven specialisten.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een 0800-nummer voor uw bedrijf, neem dan contact op met onze expert. Hij zal binnen 1 werkdag uw vraag op maat beantwoorden.

richard-de-beijer-2018-0800-nummerspecialist
Contact ons

Bedankt dat u met ons contact opneemt. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Vermeld duidelijk in uw bericht hoe wij contact met u kunnen opnemen.

Start typing and press Enter to search