Chat with us, powered by LiveChat

De Consumentbond – extra capaciteit met slimme faciliteiten uit de cloud

0800-nummer Consumentenbond ContactOns
De Consumentenbond heeft met haar nummer 0800-6161 te maken met piekverkeer vanwege media uitingen. Een groot gedeelte van de bellers kreeg een bezettoon te horen. ContactOns heeft de oplossing gerealiseerd waarbij bellers de mogelijkheid hebben om een bericht achter te laten wanneer alle medewerkers van de Consumentenbond in gesprek zijn. Deze ingesproken berichten worden vervolgens direct doorgezet naar een emailadres van de Consumentenbond.

Deze functionaliteit wordt volledig als dienst afgenomen uit de cloud waardoor het aantal lijnen in de telefooncentrale beschermd zijn en alleen extra capaciteit wordt afgenomen wanneer het nodig is. Via deze oplossing is het verwerkingsaanbod met 30% toegenomen.

Extron Electronics – Grip op elke contact van internationale 0800 nummers

0800-nummer Extron internationaal ContactOnsExtron Electronic is fabrikant van professionele Audio en Video Systemen met haar hoofdkantoor in Amersfoort met verkoop kantoren over de gehele wereld. Voor de verschillende verkoop kantoren heeft Extron een universeel 0800 nummer voor alle landen. De doorschakeling van deze gesprekken vindt plaats naar de verschillende verkoop teams in Amersfoort.

Omdat elk gesprek een orderwaarde heeft wil Extron geen gesprek missen. Contactons heeft bij Extron een oplossing gerealiseerd waardoor de telefonische bereikbaarheid vanuit de cloud wordt gemeten. Extron heef zicht in het aantal gerealiseerde gesprekken, maar ook niet beantwoorde gesprekken. Extron kan zien of een gesprek niet beantwoord wordt en wat daar de reden van is. Daarnaast heeft ContactOns tevens een kostenreductie gerealiseerd met behoud van telecom leverancier.

Peugeot Nederland – Kostenreductie met behoud van leverancier

0800-nummer Peugeot ContactOnsPeugeot Nederland wilde een kostenreductie realiseren op haar 0800 nummeringang met behoud van het 0800 nummer, de schakeling en behoud va leverancier.Contactons heeft voor Peugeot Nederland deze besparing gerealiseerd. Deze besparing ging al in binnen 1 maand. Contactons heeft tevens een analyse gemaakt van de telefonische bereikbaarheid van het 0800 nummer, waaruit bleek dat de bereikbaarheid binnen Peugeot goed geregeld is.

 

De Nederlandse Energie Maatschappij – Ondersteuning Radio en TV campagnes

0800-nummer Nederlandse Energie Maatschappij ContactOnsDe Nederlandse Energie maatschappij wilde in 2010 de markt van Energie openbreken via grote RTV campagnes. Via het nummer 0800-4664 werden nieuwe klanten geworven. Het aantal gelijktijdige gesprekken die direct na een commercieel plaatsvonden waren zelfs teveel voor twee ingezette callcenters.  

Contactons heeft een oplossingen gerealiseerd waarbij het aantal bellers via het 0800 nummer beter werden verdeeld over de aangesloten callcenters. Gesprekken die niet rechtstreeks beantwoord konden worden werden opgevangen via een slim antwoord apparaat uit de cloud gekoppeld aan het 0800 nummer. Deze hot leads werden vervolgens direct doorgezet naar een sales team die deze bellers direct konden terugbellen. Contactons verzorgde tevens bereikbaarheid analyses.

FrieslandCampina – Callcenterfunctionaliteiten uit de cloud via 0800-nummer
FrieslandCampina wilde een betere dienstverlening via haar klantenservice leveren waarbij de flexibiliteit, functionaliteiten en capaciteit uit de cloud werd afgenomen.

0800-nummer FrieslandCampina ContactOnsContactons heeft samen met FrieslandCampina een mooi vrij 0800 nummer geselecteerd, aangevraagd en geactiveerd. Contactons heeft tevens een oplossingen gerealiseerd waarbij FrieslandCampina op locatie alleen een telefoontoestel en een PC hoefde te hebben. Alle callcenter faciliteiten werden als dienst afgenomen op het 0800-nummer. Zoals een menukeuze. De routering naar de vrij beschikbare agent. Wachtrij met meldtekst en dynamisch instelbaar naar gelang het aantal ingelogde agents. Online beheer module op de functionaliteiten die a la minute op afstand direct te wijzigen zijn. Contactons leverde week analyses van de telefonische bereikbaarheid met aanbevelingsadvies voor optimalisatie.

 

KONE Liften – Calamiteitenschakeling via gekoppelde 0800-nummers

0800-nummer KONE ContactOnsKONE wilde de mogelijkheid hebben om in geval van calamiteiten de telefonische bereikbaarheid van de verschillende klanteningangen te garanderen en flexibiliteit buiten het eigen telecomnetwerk te leggen.

Contactons heeft een oplossingen gerealiseerd waarbij de verantwoordelijke calamiteiten manager in geval van een calamiteit alle Servicenummers middels één code op afstand via de telefoon op te zetten naar de calamiteiten schakeling.  Via de telefoon kon KONE verschillende vormen van calamiteiten omzetten. Van slimme meldingen bij storingen tot volledige uitwijk van de volledige callcenter opvang.


De Leasemaatschappij- Meetbaar 0800-nummer bij Google Adwords campagne

0800-nummer De Leasematschappij ContactOnsDe Leasemaatschapij wilde een laagdrempelig gratis nummer om meer leads uit de Adwords campagne te krijgen.

Contactons heeft een oplossing gerealiseerd met een onderscheidend kort 0800 nummer. Via de online rapportage en de beschikbare faciliteiten op het 0800 nummer worden er geen leads gemist.  Aanpassingen van advertentie teksten, teksten op de landingspagina zijn direct meetbaar uit de telefonsiceh reponse meting van het 0800-nummer.  Een bijkomend voordeel is dat je met een kort 0800-nummer meer ruimte overhoudt voor een goede advertentietekst.

Wilt u contact met één van onze specialisten voor uw 0800-nummer dienstverlening?

Contact ons klik hier voor email of bel ons direct gratis op 0800-4114

Contact ons

Bedankt dat u met ons contact opneemt. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Vermeld duidelijk in uw bericht hoe wij contact met u kunnen opnemen.

Start typing and press Enter to search