Chat with us, powered by LiveChat
0800-nummer aanvragen 0800 nummer

Een nieuw 0800-nummer aanvragen. Dat begint met het stellen van 3 vragen. Onze senior specialisten zijn vanaf het eerst contact uw vaste aanspreekpunt en stellen u graag de juiste vragen, zodat u zo effectief mogelijk uw 0800-nummer kunt inzetten.

U hoeft het bij ons niet allemaal uit te zoeken. U geeft gewoon aan wat uw wensen zijn en onze specialisten regelen de rest.  Aanvragen, activeren en optimaliseren in één hand zonder onverwachte kosten. Contact ons en merk direct het verschil.

De vragen voor een nieuwe 0800-nummer aanvraag:

Wat zijn de mogelijkheden van een 0800-nummer?

We vertellen u graag wat de mogelijkheden van  een 0800-nummer  zijn. Naast het feit dat het gratis is voor uw klanten, kunt u het bijvoorbeeld ook inzetten om uw bereikbaarheid beter in kaart te brengen. Door u alle mogelijkheden te vertellen, kunnen we samen met u het 0800-nummer optimaal inzetten voor uw bedrijf. Een bijkomend voordeel is dat u geen aanpassingen hoeft te doen aan uw huidige telefooncentrale.

Welk 0800-nummer past het beste bij uw bedrijf?

U kunt een nieuw 0800-nummer zelf kiezen, mits deze beschikbaar is. U kiezen uit korte 4-cijferige nummers zoals 0800-1234  en lange 7-cijferige nummers. Een kort nummer is makkelijk te onthouden en dus zeer geschikt voor acties zoals RTV commercials en Google Adwords. Een lang nummer geeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam of dienst in het nummer te verwerken zoals 0800-tandarts. We inventariseren graag welk passend 0800-nummer beschikbaar is en of dit nummer in het verleden al eens gebruikt is voor een actie van een ander bedrijf. Zo voorkomen we dat u foutbellers krijgt.

Welke hulp heeft u verder nodig voor aanvragen van uw 0800-nummer?

Daarna informeren we u over het verloop van de aanvraag en de daarbij horende doorlooptijd en kosten. De aanvraag dient  bij ACM (Autoriteit Consumenten Markten) aangevraagd te worden. Dit is een overheidsinstantie die het 0800-nummer aanvragen beoordeelt en toekent. Wij verzorgen inden gewenst de aanvraag van uw 0800-nummer op uw bedrijfsnaam zonder extra kosten. Wanneer het nummer  aan u is toegekend, ontvangt u een factuur van ACM. Een nieuw 0800-nummer aanvragen duurt gemiddeld 10 werkdagen, uiteraard is er ook een spoedaanvraag mogelijk tegen een extra betaling. Na het aanvragen, zal het 0800-nummer geactiveerd worden. We helpen u graag gedurende het gehele traject van aanvragen, activatie tot optimalisatie. 

Wilt u een mooi 0800 nummer aanvragen op uw bedrijfsnaam?

Wij helpen u graag bij de aanvraag van een mooi 0800 nummer

Contact ons

Bedankt dat u met ons contact opneemt. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Vermeld duidelijk in uw bericht hoe wij contact met u kunnen opnemen.

Start typing and press Enter to search