Chat with us, powered by LiveChat

0800-nummer kosten besparen 0800 nummerWe hebben ervaring met concrete klantcases in het verlagen van uw kosten van uw 0800-nummer, maar ook in het verhogen van uw ROI van uw 0800-nummer.

Kosten verlagen van uw 0800-nummer dienstverlening kan op verschillende manieren. Het verlagen van directe factuur kosten tot en met het verlagen van foutkosten en zorgen dat er geen gesprek gemist wordt.

Op de volgende 6 effectieve manieren kunnen wij zorgen voor een optimalisatie van de kosten per contact.

1- Verlagen van uw 0800-nummer factuur

Wij verlagen de kosten van uw 0800-nummer factuur. Het enige wat onze specialisten nodig hebben is een actuele factuur en inzicht in de huidige schakeling. We kijken ook naar uw huidige contract en zorgen voor de realisatie van de kosten besparing. Wij weten exact hoeveel en wanneer u kosten kunt besparen. Ook bij uw huidige leverancier Veelal is er al een kostenreductie mogelijk tot 40% binnen één maand.

2- Verlagen foutbellers en onnodige gesprekken

Wij kijken ook verder dan alleen uw factuur. We geven concrete oplossingen op uw indirecte kosten te verlagen door het verminderen van het aantal foutbellers en  het verminderen van het aantal onnodige gesprekken door plaagbellers.

3- Verlagen herhaal gesprekken.

Naast kosten verlagen hebben wij ook concrete oplossingen om geen gesprek te missen. We zien het aantal gemiste gesprekken en hebben ook inzicht in het aantal herhaal oproepen. We bieden concrete oplossingen om het aantal herhaalgesprekken te verminderen.

4- Verhogen van in één keer goed beantwoorden.

Door de beller vooraf goed te informeren en de juiste keuzes te laten maken zorgen wij ervoor dat deze bij de juiste medewerker terecht komt met de juiste vaardigheden. Hiermee wordt het percentage in één keer goed verhoogd.

5- Verhogen (tijdelijke) beantwoordingscapaciteit

Met een 0800-nummer kunt u extra capaciteit afnemen wanneer u dat tijdelijk nodig heeft. Dat kan automatisch door gebruikt te maken van slimme wachtrijen op het 0800-nummer, maar ook via automatische overloop op het 0800-nummer wanneer u het gesprek niet kan beantwoorden naar bijvoorbeeld een extern antwoordservice.

6- Verhogen ROI bij sales en marketing campagnes

Wanneer u uw 0800-nummer gebruikt voor verkoop kijken wij of u geen gesprek mist. Elke gemiste gesprek kan een bepaalde orderwaarde hebben. Het is dus van groot belang dat u geen gesprek mist. Contactons biedt concrete oplossingen om geen gesprek te missen. Hiermee verhoogt u de ROI van uw 0800 nummer.

We helpen u graag gedurende om de kosten van uw 0800-nummer ingang te verlagen.

Wilt u slim kosten besparen met uw 0800-nummer?

Contact ons klik hier voor email of bel ons gratis op 0800-4114

Contact ons

Bedankt dat u met ons contact opneemt. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Vermeld duidelijk in uw bericht hoe wij contact met u kunnen opnemen.

Start typing and press Enter to search